Op zoek naar een tandarts?

U bent van harte welkom.

Gedeeltelijke cliëntenstop

Tijdelijk nemen wij alleen nieuwe cliënten aan die woonachtig zijn in Udenhout of familie (wonend op hetzelfde adres) van reeds ingeschreven cliënten.

Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen, de wachttijden te beperken en de tijd, aandacht en rust te behouden voor onze cliënten, hebben wij besloten om een gedeeltelijke cliëntenstop in te voeren.  Alleen op deze manier kunnen we voldoende zorg en aandacht blijven besteden aan onze cliëntenpopulatie.

Wist u dat wij nauw samen werken met onze collega-praktijk ‘Mondzorgcentrum de Parel’ (net over de N65 in Oisterwijk) en u zich hier ook kan inschrijven? In de recent verbouwde praktijk staat u als cliënt – net als bij ons – centraal en staan ze voor persoonlijke, kwalitatieve en preventieve mondzorg.  Daarnaast is Luc Krijnen – onze nieuwe tandarts – ook op deze locatie werkzaam.  Inschrijven kan gemakkelijk via de website www.mondzorgcentrumdeparel.nl/inschrijven. 

Gaat uw voorkeur toch uit naar Tandheelkundig Centrum Udenhout? Dan kunt u zich inschrijven en plaatsen wij u op onze wachtlijst.

Dank voor uw begrip

Wilt u zich inschrijven bij onze praktijk, vul dan onderstaand inschrijfformulier in. Wij nemen contact met u op voor het plannen van een eerste afspraak. 

Tijdens uw eerste afspraak maken wij kennis met u en vernemen wij graag uw tandheelkundige wensen en klachten.
Ook nemen wij uw algemene gezondheid met u door. Daarnaast vindt er een mondonderzoek plaats en worden er röntgenfoto’s gemaakt zodat wij een volledig beeld kunnen vormen van uw mondgezondheid.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u zich via onze website inschrijven. Na inschrijving wordt u door ons gebeld voor een intake gesprek.