Susan Versteegh-Louwers
Mondhygiënist / Kindertandverzorgster

Susan Versteegh

Ik ben Susan en woon in Oisterwijk met mijn man en 2 kinderen. In 1997 ben ik afgestudeerd bij de HAN, opleiding Mondhygiëne en in 2001 heb ik de post hbo opleiding kindertandverzorgende afgerond. Daarna heb ik 11 jaar bij een instelling voor jeugdtandverzorging gewerkt. 

Ook heb ik een aantal modules kinderpsychologie bij de NCOI afgerond en een cursus om cariës te behandelen bij volwassenen.

Sinds 2008 werk ik met veel plezier als mondhygiënist/kindertandverzorgende bij Mondzorgcentrum de Parel in Oisterwijk. In april 2023 ben ik bij TCU begonnen. 

Mondzorgcentrum de Parel en TCU zijn allebei onderdeel van de GAEV Dental groep (www.gaevdental.nl).

Ik vind het belangrijk dat er een fijne sfeer hangt in de praktijk en dat patiënten zich gehoord voelen. Het fijne van werken bij TCU en Mondzorgcentrum de Parel is dat de praktijken samen meer expertises ‘in huis’ hebben om patiënten de juiste behandeling te bieden.

Het leuke aan mijn vak vind ik de afwisseling van het mondhygiëne werk en de kindertandverzorging. Het contact met en de behandeling van kinderen vind ik de grootste en leukste uitdaging. Om een kind met een goed gevoel naar huis te laten gaan, geeft mij de grootste voldoening.

Maak kennis met onze medewerkers en klik op de foto of naam.