Yvonne de Jong
Preventie Assistent

Yvonne de Jong

Mijn naam is Yvonne de Jong.

Ik ben al sinds 2007 werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Udenhout. Al die tijd als tandartsassistent en 14 jaar als preventie assistent. Dit combineer ik sinds vorig jaar samen met de GAEV-praktijk ‘Tandartsengroep Goirle’: 2 dagen in Udenhout en 2 dagen in Goirle.

Ik ben in 2007 een dagje komen meelopen bij ‘meneer de Rooij’ in de Eikenlaan en nooit meer weggegaan. Toen we, na mijn 2e werkjaar, verhuisden naar de nieuwe locatie aan de Kreitenmolenstraat werd ik, na een extra opleiding, ook werkzaam als preventie assistent. 

Het leukste aan mijn werk en alle bijkomende taken vind ik nog altijd de samenwerking met tandarts Hanneke de Rooij. Sinds dat zij werkzaam is bij TC-U ben ik haar vaste assistent en ik kan wel zeggen dat we onszelf hebben ontwikkeld tot een topteam! De langere behandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen of kronen en bruggen omslijpen, scannen en plaatsen vind ik de leukste behandelingen. Ik haal de meeste voldoening uit een tevreden patiënt de kamer laten verlaten!

Naast dit werk heb ik ook nog een stichting waarmee ik d.m.v. kalenders maken geld inzamel voor KWF Kankerbestrijding én ik heb mijn eigen bedrijfje in de verhuur van Glamping-tenten &  verkoop van stocktanks zwembaden. In mijn privétijd ga ik graag samen met mijn vriend en zijn zoontje naar de tractorpulling wedstrijden kijken van ons familie-team ‘de Jong Special’. De tijd die dan nog overblijft ben ik het liefste thuis tussen mijn beestenboel.

Maak kennis met onze medewerkers en klik op de foto of naam.